Over Revant

Bij ziekte, een ongeval of aangeboren aandoening is Revant hét expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland. Iedere dag werken we aan herstel en zelfredzaamheid bij volwassenen en kinderen. We werken samen binnen een sterk regionaal netwerk van zorgaanbieders. Daarmee leveren we de best mogelijke zorg, afgestemd op de persoonlijke situatie van de revalidant.

We werken interdisciplinair. Dit betekent dat een medisch specialist nauw samenwerkt met een deskundig team van zorgprofessionals, zoals een fysio- of ergotherapeut, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker, revalidatie technisch adviseur, bewegingsagoog, activiteitenbegeleider, diëtist en orthopedisch instrumentmaker.

Op onze locaties bieden wij:

  We behandelen volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technieken en investeren in wetenschappelijk onderzoek om onze revalidatiezorg continu te verbeteren.

   

   

  Onze missie

  Revant, het expertisecentrum voor revalidatie, staat voor kracht tot ontwikkeling vanuit de medisch specialistische basis in een sterk regionaal netwerk. Lees meer over wie we zijn en waar onze ambities liggen.

   

   

  Dit is Revant

  Revant heeft 5 locaties: in Breda, in Goes (twee), in Middelburg en Terneuzen. Er werken 23 medisch specialisten te midden van 555 medewerkers.

  We behandelen elk jaar ruim 8000 revalidanten, waarvan 7500 in een poliklinisch revalidatietraject en 500 mensen binnen onze klinieken in Breda en Goes. Centrum complex chronisch longfalen van Revant is één van de 5 gespecialiseerde longcentra van Nederland. We bieden 2e en 3e lijns zorg, zorg na verwijzing van je huisarts of specialist.

   

   

   

  Revant medisch specialistische revalidatie